Betongulv til badeværelser

Skab det baderum, du drømmer om! Et betongulv skaber rå og moderne elegance, som tilmed egner sig godt til vådrum og holder på varmen.

Betongulv til badeværelset
er IN!

Uanset om du ønsker at renovere et eksisterende badeværelse eller skal bygge et helt nyt, er det muligt at få lagt et smukt og praktisk betongulv.

Hos Epoxy Design & Industri har vi mange års erfaring i at skabe det helt rette rå og ekstravagante look, som mange efterspørger til deres badeværelse.

Foruden det spartanske design, får du mange andre gode fordele fra netop denne gulvtype. Vidste du f.eks. at et betongulv til badeværelset minder om keramiske fliser i sin egenskab?

Det betyder, at gulvet kan håndtere vand og fugt, uden du skal bekymre dig om skader eller frostsprængninger. Dertil er betongulvet også bedre til at forhindre problemer fra fugt og skimmel sammenlignet med andre gulvtyper. Og så er prisen god!

polyurethan i brusekabine

Se alle fordelene

Et betongulv til badeværelset kan skabe alt fra en lysegrå overflade perfekt til lys eg og birk eller en mørkere grå, som fremhæver hvide fliser og f.eks. mere mørkt inventar.

Uanset gulvnuancen kan det rå gulv skabe et flot og skandinavisk udtryk, som både er afdæmpet og eksklusivt. Dertil kan du forvente et gulv, som:

  • Er slidstærkt
  • Kan klare vådrummets vand og fugt
  • Holder godt på varmen
  • Er nemt at holde rent og flot
  • Har en god pris sammenlignet med f.eks. klinker
  • Findes i både råt og mere poleret look

Badeværelset er et vådrum – vi hjælper med at overholde krav til gulvet

Vådrum som badeværelser er kendt for at være mere komplicerede, fordi der stilles større krav grundet vand og fugt. Som din ekspert i betongulve til bademiljøet, hjælper vi dig med at sikre den rette dokumentation og udstyre gulvet med en vandtætningsmembran.

Du får derfor en fagligt stærk løsning, som skal sikre, du ikke senere får dyre og ubehagelige overraskelser fra fugtproblemer.

Få et godt tilbud på dit nye badeværelsesgulv!

Skal dit badeværelse forvandles med et smukt betongulv? Så ring eller skriv til os hos Epoxy Design & Industri. Vi bruger professionelle fagfolk, der sørger for godt håndværk og smuk finish.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon