Slebet eller poleret betongulv

Få et betongulv i attraktivt slebet eller poleret look. Perfekt til erhverv såvel som i trendy private hjem, der ønsker rå ekstravagance!

Eksperter i poleret- eller slebet betongulv

Hos Epoxy Design & Industri sliber og polerer vi betongulve for både private og erhverv. Betongulve har længe været populære hos erhvervsdrivende, hvor mange kvadratmeter gulv skal lægges til en god pris og med stor holdbarhed – hvilket især opnås med en god overfladebehandling.

I dag er der ligeledes mange privathjem, der ønsker et mere råt udtryk i boligen, som efterspørger et poleret eller slebet betongulv, der f.eks. bliver lagt med en flot højglans.

Uanset om du skal bruge dit betongulv til huset, din garage eller industri, hjælper vi med god rådgivning, så du får den rette styrke. Foruden at tage højde for vibrationer, tryk m.m., ved vi, at et betongulv ikke ”bare” er en simpel løsning. Det skal lægges i den helt rette højde med en laserafretter, samt have en pæn overflade – poleret eller slebet.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder med gulve i beton, så kontakt os for nærmere information og få et godt tilbud.

Betongulv

Forskellen på et poleret og slebet betongulv

Forskellen på et poleret og slebet betongulv er, at designet i overfladen varierer en smule. Et poleret betongulv fremstår mere fint i overfladen, hvorimod et slebet betongulv har en anelse mere ruhed i sit look. I sidste ende bliver forskellen dermed et spørgsmål om ensartethed i farven – og dermed en designsmag.

Her kan du se forskellen på de to typer:

Betongulve i industri og private hjem

Når et betongulv er blevet så populære, skyldes det i høj grad kombinationen af høj slidstyrke, nem vedligeholdelse, attraktiv pris samt design. Vi tilbyder gulvet til både boligejere og virksomheder.

 

Betongulve til private

Et poleret betongulv kan tilføre hjemmet et råt og moderne beton-look. Men hvor er det egentligt bedst at lægge gulvet? Gulvet kan lægges i alle rum, men vi anbefaler det særligt til bad, køkken og stue. Det skyldes, at betongulvet er meget modstandsdygtigt overfor blandt andet slid og fugt, som særligt køkken og badeværelse byder på. Dermed minimerer du f.eks. risikoen for skimmel.

Fordelene ved et betongulv til det private hjem er desuden, at det afviser skidt, er nemt at vaske og er slidstærkt, så du får glæde af det i årevis.

Et poleret betongulv giver det famøse New York look, som er meget oppe i tiden, da det kan skabe harmoni og få dine møbler, billedkunst m.m. til at træde frem.

Betongulve til virksomheder

Når virksomheden investerer i et poleret eller slebet betongulv, skyldes det ofte den fantastiske kombination af slidstyrke, design og økonomi.

For industrivirksomheden eller lageret er der ofte tale om mange kvadratmeter, der skal anlægges, hvilket gør prisen til et vigtigt parameter. I forhold til funktionalitet, kan gulvene muligvis se ”glatte ud”, men de er lige så velegnede til mange skridt som andre overflader.

Økonomi og funktion er naturligvis også vigtigt for kontormiljøer, butikker, restauranter og tilsvarende. Men her bliver designet også en væsentlig faktor, da de rå gulve kan skabe en unik stil, som både fremstår kreativ og praktisk.

Få et tilbud på et professionel lagt betongulv

Vil du gerne høre mere om fordelene ved at slebet eller poleret betongulv? Så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Sammen tager vi en snak om dine ønsker og behov, inden vores professionelle fagfolk skaber det gulv, du drømmer om.
Kontakt os venligst her

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon