Epoxygulv

Epoxygulvet er flot, slidstærkt og med en fugefri (rengøringsvenlig) overflade. Det bliver tilmed lagt til en god pris. Læs om de mange fordele ved gulvet her – og kontakt os for et stærkt tilbud!

Et epoxygulv er stærkt – og flot!

Boligmagasinerne har ofte fokus på dem, og både de private forbruger samt virksomhedsejere elsker dem. Der er derfor intet at sige til, at disse rustikke gulve er meget ”in” for tiden. Det skyldes ikke mindst, at du med et epoxygulv får et produkt, som ikke bare ser flot ud, men også har lang levetid.

Sidstnævnte er blandt andet én af årsagerne til, at gulvtypen har været anvendt længe i industrien, men også i fitnesscentre, showrooms m.m., hvor et stærkt gulv er et krav og rengøringen skal være let. Hertil har gulvet den klare fordel, at det er fugefrit, hvilket gør det let at holde flot ved lige.

Få fantastiske fordele

Opsummeret giver et epoxygulv dig følgende fordele:

  1. God pris
  2. Flot design
  3. Nemme rengøringsforhold
  4. Høj slidstyrke og modstandsdygtig overflade

Ovenstående punkter er næsten alt en bolig- eller virksomhedsejer kan ønske sig, når der skal udvælges et nyt gulv.

Hos Epoxy Design & Industri lægger vi dit nye epoxygulv til en fast god pris. Prisen aftales naturligvis på forhånd, så du ved, hvad du skal forholde dig til.

Designmæssigt tilbyder gulvet en række muligheder, som giver dig mulighed for at ramme det helt rette udtryk. Epoxy kan lægges med mange farvemuligheder, og da gulvet lægges uden brug af fuger, skal du ikke tage stilling til dem. I stedet får du et gulv, som fremstår roligt og mere neutralt.

Set fra et designmæssigt perspektiv, er det ideelt til vores forhold i Danmark og Skandinavien. Det rolige udtryk passer til vores indretningsstil og er med til at fremhæve elementer som grønne planter, møbler, vinduesrammer m.m. Det designmæssige udtryk kendes også som New York gulve, som giver dette mere rustikke og minimalistiske look.

De sidste argumenter for epoxygulvet er let rengøring og lang levetid. At der ikke er fuger, betyder, rengøringen foregår let med støvsuger, gulvmobbe m.m. – men også at du ikke skål slås med skidtsamlinger i fugerne, hvilket tilmed kan ende ud i synlige misfarvninger omkring gulvet. Det er du helt fri for her, hvilket også er en god årsag til, at epoxygulvene udgør et stærkt alternativ til klassiske fliser i køkken, bryggers, badeværelse m.m.

Epoxy kan dog principielt benyttes i alle slags rum – både i private hjem og til erhverv.

Lad de professionelle lægge et fejlfrit gulv

Et epoxygulv er lavet af et tokomponentmateriale, som kræver korrekte blandingsforhold og desuden hærder hurtigt. Den perfekte belægningstykkelse kan desuden variere, hvorfor vi anbefaler dig at kontakte os for det optimale resultat.

Vi lægger dit nye gulv til perfektion – tilmed til en god pris!

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Følg med og se billeder

Få et tilbud

Er du interesseret i et af vores holdbare kvalitets gulve? Udfyld kontaktformularen, eller ring 28 19 51 10 og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon