Industrigulve til alle brancher

Vores industrigulve i polyurethan og epoxy er populære på grund af deres rengøringsvenlige overflade, høje belastningsevne og gode pris!

Få et industrigulv til din branche

Industrigulve som epoxygulve og polyurethan gulve er både solide samt nemme at rengøre og vedligeholde. Det gør dem ideelle, når der er behov for en praktisk og langtidsholdbar gulvløsning til fødevare- eller medicinalindustrien, lageret, industrihallen, fabriksanlægget eller lignende arbejdssteder.

Repræsenterer du en institution, butik eller lignende, har vi naturligvis også gulvet til dig, der har brug for en løsning, som skal klare trykket fra mange menneskers daglige færden.

Vi leverer totalløsningen, der sikrer et flot og fugefrit gulv til mange år.

Et gulv med mange fordele

Når man taler om industrigulve, er en af de åbenlyse fordele, at det er en meget slidstærk gulvløsning med tilhørende lang levetid.

Gulvet er urokkeligt og håndterer let presset fra maskiner, rullende udstyr, mennesker, møbler og meget mere. Desuden er gulvet utroligt let at holde rent, hvilket er vigtigt i industrien – og essentielt for visse erhverv.

De mange klare fordele gør, at det er vores erfaring, vores sortiment af industrigulve kan imødekomme alle de krav, der stilles på tværs af brancher. Også de krav, du stiller.

Eksempel på industrigulv

Perfekt til medicinal- og fødevareindustrien

Netop rengøring er en særligt vigtig faktor i nogle brancher. Fælles for medicinal- og fødevareindustrien er, at der stilles store krav til hygiejne og rengøringsvenlighed.

Vi har mange års erfaring med holdbare løsninger til netop virksomheder af denne type. Vi tager med i overvejelserne, om der er termisk belastning med høje temperaturudsving, kemisk belastning eller mekanisk slid.

Vi har den rette knowhow og leverer en fugefri løsning, der passer præcis til lokalets behov.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Det er vigtigt, at du får det rette gulv fra start. Vi har stor erfaring inden for mange vidt forskellige brancher, hvortil vi har leveret de rette industrigulve i høj kvalitet.

Tag os gerne med på råd tidligt i projekteringen, så matcher vi jeres krav og forventninger med god dialog, et godt produkt og en skarp pris.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Gulv lagt af Epoxy Design & Industri

Følg med og se billeder

Få et tilbud

Er du interesseret i et af vores holdbare kvalitets gulve? Udfyld kontaktformularen, eller ring 28 19 51 10 og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon