Microcement gulve

Få microcement gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler med en unik og håndlavet finish.

Unikt og håndlavet finish

Et microcement gulv eller arbejde på andre overflader i boligen forvandler det ordinære til noget ekstraordinært. Giv huset et ekstra præg af design og luksus.

Microcement laves på gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler med en unik og håndlavet finish og er en fugefri belægning. Belægning er egnet til både indendørs og udendørs brug. Et microcement gulv kan anvendes på flere typer overflader såsom klinker, trægulv, betongulv og gipsplader, hvilket tillader os at modernisere et rum uden at fjerne eksisterende materiale. Altså uden behov for nedbrydning samt det medfølgende støv og byggerod.

Eksempel på microcement gulv

Fordele

Det er den perfekte dekorative løsning til at anvende over gamle belægninger, som sparer os det hårde arbejde med at fjerne det eksisterende materiale. Dette er muligt takket være den høje bindingsstyrke og lille tykkelse.

Microcement gulve fås i flere farver og struktur efter eget ønske. Af samme årsag er cementgulvet blevet et hit hos designelskere, der ønsker at give hjemmet et mere råt præg eller ønsker at bruge farver i samspil med et langtidsholdbart materiale.

Da styrken på gulvet er høj, får du en fantastisk gulvløsning, der er slidstærk og kan lægges med flotte rustikke eller rå strukturer – så designet matcher dine ønsker.

Gulvet kan anvendes til næsten alle overflader som pool, køkken, bordplader, vægge, loft, terrassen, hvor du kan skabe dit eget udtryk.

Kontakt os for at få lagt dit microcement gulv professionelt og korrekt af dygtige fagfolk, der har ekspertise og kendskab til materialet.

Følg med og se billeder

Få et tilbud

Er du interesseret i et af vores holdbare kvalitets gulve? Udfyld kontaktformularen, eller ring 28 19 51 10 og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon