Om os

Hos Epoxy Design & Industri får du ikke kun vores populære Epoxy gulv.
Vi tilbyder forskellige gulvtyper, som hver i sær har deres kendetegn og styrker.

Hvem er vi?

Hos Epoxy Design & Industri, går vi op i kvalitet og flot håndværk. Vi udfører forskellige typer gulve indenfor fugefri belægning. Med et stort udvalg af farver og designs, laver vi lige det gulv du drømmer om.

Epoxy Design & Industri er en specialistvirksomhed, som lægger de omkostningsbesparende og rengøringsvenlige epoxy gulve, der sikrer et stærkt gulv til din garage.

Gulvet er notorisk kendt for sin høje slidstyrke, hvilket har sikret det status som selv hårdføre industriers foretrukne gulvvalg. Det er med andre ord kvalitetstestet i hårde omgivelser som fødevareindustrier, lagerhaller og værksteder – hvilket betyder, det også let klarer udfordringerne i din garage.

Foruden de mere erhvervsrettede industrigulve, udmærker vi os i epoxygulve, betongulve og designgulve, som ikke bare er holdbare, men også tilføjer et flot designelement til din bolig eller virksomhed.

Som din gulvlægger tilbyder vi effektiv belægning af gulvet – altid til konkurrencedygtige priser.

Følg med og se billeder

Få et tilbud

Er du interesseret i et af vores holdbare kvalitets gulve? Udfyld kontaktformularen, eller ring 28 19 51 10 og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon