Polyurethan gulv

Polyurethan gulve er – ligesom epoxy gulve – populære på grund af deres rengøringsvenlige overflade og høje belastningsevne.

Komfort gulv med lyddæmpende effekt

Et polyurethan gulv er – ligesom epoxy gulve – populære på grund af deres rengøringsvenlige overflade og høje belastningsevne.

Gulvet er et såkaldt komfortgulv, hvor du takket være en blød og fleksibel gummibelægning får en støddæmpende egenskab, der garanterer en virkelig behagelig gangkomfort, ligesom gummiet virker støjreducerende. Gulvet fås i mange flotte design.

Polyurethan gulve er slidstærke, fleksible, trinlydsdæmpende og bløde. Netop fordi et Polyurethan gulv er stødabsorberende, lyddæmpende og rengøringsvenlige, er det et perfekt valg til hjemmet, skoler, sygehuse og kontorer.

Polyuretan er meget resistent overfor de gængse kemikalier og slidpåvirkninger. Desuden er polyuretan gulve holdbare, rengøringsvenlige og billige at vedligeholde. Polyuretan gulve kan fås i alle RAL og NCS farver.

Følg med og se billeder

Få et tilbud

Er du interesseret i et af vores holdbare kvalitets gulve? Udfyld kontaktformularen, eller ring 28 19 51 10 og få et uforpligtende tilbud!

Kontakt os

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Cookie ikon